torstai 10. joulukuuta 2009

Ääni hoi, älä jätä!

Asioihin voi keksiä tai kehitellä useita erilaisia teorioita. Tällä kertaa ei ole kovinkaan vaikeaa laskea yhteen yksi plus yksi ja saada tulokseksi äänihuulten tulehdus sekä lääkärin määräämä puhekielto. Näin voi yksi huikea lauantai muuttaa asioita.

Läksiäistunnelmaa viriteltiin ihanien naisten keilailusessiolla, jossa tulokset olivat toissijaisia. Paitsi että minä melkein voitin. Itse asiassa tasapeli on kaikkein ärsyttävin lopputulos, joten annoin Hanna Hanhen viedä voittajan tittelin. Olisihan se ollut kettumaista, jos ystävilleni olisi jäänyt karvas maku jo illan ensimmäisessä lajissa.

Noste oli siis hankittu, ja tunnelma sen kuin kohentui, kun emännät saivat kitusiinsa kostukkeen lisäksi myös maittavaa apetta. Porukkaan lyöttäytyi mukaan vielä muutama vahvistus, joten fiilis sen kuin parani. The more the merrier.

Yhden unohdetun pankkikortin jälkeen opastimme täpinöissään olevan taksikuskimme pienen lenkin kautta Svengiin. Jännä muuten, että taksikuskit joutuvat nykyään yhä useammin turvautumaan asiakkidensa suunnistustaitoihin. No, pääasia oli kuitenkin, että joukkueemme sai aitiopaikat lavan vierestä, ja laulu saattoi alkaa.

Polvistuimme Rakkauden haudalla, olimme dynamiittia, piipahdimme Hotelli Californiassa, mutta viimeinen niitti oli kyllä upeasti tulkittu Sata salamaa. Siihen kuppilaan jäi ääni hoi, mutta onneksi äly roikkui tiukasti takinliepeessä. Matka jatkui Apolloon.

Kävipä tuuri, kun kaksikko K&A valtasi koko poppoolle tanssiravintolan parhaan pöydän aivan lavan tuntumasta. Sen taisi huomata myös illan bändi, joka antoi öögaa tiuhaan tahtiin. Solisti oikein repäisi ja hinasi itsensä lavalta pöydän viereen esittelemään vaihtovirta/tasavirta -taitojaan, sekä soolonsa päätteeksi kävi vielä heittämässä meille tukun bändin fanipaitoja. Muu Apollo-kansa näytti nyrpistelevän neniään, kun ruåttalainen jäläkirotta kehtasi vielä ääneen kehua suomalaisnaisten kauneutta ja etenkin yhden pöydällisen antaumuksellista musiikkiin heittäytymistä. "Happamia", sanoi kettu pihlajanmarjoista ;)