maanantai 5. lokakuuta 2009

Omituisia ilmiöitä

Mitä on tapahtunut, kun löytää piilolinssinsä käpristyneinä uuninpelliltä? Sitä olen tänään pohtinut pääni puhki, mutta vastausta en ole saanut pähkäilystäni huolimatta. Linssit olivat ilmeisesti käyneet myös uunissa, joten nyt ne ovat ainakin kypsät. Mitä tähän voisi sanoa, sama pää kesät talvet?

Harrastan kummallisia juttuja, tarkkailen esimerkiksi ihmisiä yleisissä kulkuneuvoissa. Tätä seuraavaa tapahtumaa en olisi halunnut nähdä, saati kuulla, mutta se oli silti väistämätöntä. Odottelin junaa asemalla ja viereeni tupsahti teini-ikäinen tyttö. Junan tuloon oli aikaa neljä minuuttia ja sinä aikana typykkä räkäisi maahan kuusi kertaa. Kyllä, laskin nuo sylkykerrat, koska olen kieroutunut masokisti. Se oli inhottavaa ja rumaa (siis ei se, että katsoin tai laskin, vaan se, että teinari räki), ja se palautti mieleeni yläasteajat, jolloin kaikki pahikset räkivät, minkä sauhuttelultaan ehtivät. Oli se vissiin niin viileetä.

Olin tässä jokunen päivä sitten ystävämyynneissä, ja meno oli kuin villissä lännessä. Ei mitään kunnioitusta sen paremmin vaatteita kuin kanssaihmisiäkään kohtaan. Kuulemma aiemmin oli ollut pahempaakin, joten sitä varten ovelle oli hankittu poke pitämään shopaholicit ruodussa. Minulta tuli eräs daami kysymään: "Oletko IHAN varma, että aiot ostaa tuon olallasi roikkuvan laukun?" Sentään kysyi, eikä vain kylmästi repinyt sitä itselleen. Niinkin on kuulemma käynyt. Huh huh.

1 kommentti:

  1. Toi räkiminen on ilmeisesti yleinen ongelma siellä teillä päin. Eilen olin nimittäin sun kotipysäkillä ja kakarat räki ympäriinsä minkä ehtivät. Yök. MinkkiP

    VastaaPoista