sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Ameriikan parhaat

MinkkiP:n kunniaksi omistan tämän postauksen Ameriikan ihmeille. Rapakon toisella puolellahan kaikki on suurempaa, esimerkiksi ihmiset, kuten MinkkiP on huomannut. Myös tosi-tv on Jenkkilässä suurempaa, tai ainakin suurempaa kuin täällä Suomessa. Selviytyjät ja American Idol ovat kuuluneet tiiviisti telkkarikattaukseeni viime aikoina, ja ihan ilman suurempia ponnistuksia olen ikäväkseni (taas) joutunut huomaamaan, että kyllä ne vain siellä kaukana osaavat tv-hommat paremmin kuin täällä koto-Suomessa.

Varmasti osasyy on rahalla, jolla tunnetusti pötkii pitkälle, mutta vielä enemmän löytyy taitoa. Amercan Idolissa on jäljellä vähän vajaat kymmenen parasta, joiden joukkoon Suomen vastaavasta olisi yltänyt tuskin kukaan tai korkeintaan Pete Parkkonen. Toki American Idolinkin jäljelläolevista laulajista muutama sinnittelee lähinnä sympatialla, mutta silti taso on ihan toista kuin täällä meillä.

Oma suosikkini AI:ssa on ehdottomasti Adam Lambert. Se kyllä vähän häiritsee, että hänet on viime aikoina stailattu muistuttamaan Elvistä, mutta se ei onneksi ole vaikuttanut hänen esiintymiseensä tai lauluunsa. Kaveri on jo nyt valmis paketti. Turha kai minun tässä on häntä sen enempää hehkuuttaa, katsokaa itse, niin ymmärrätte. Vahva ammattilainen.

Tyttöjen puolelta (mitättömän) ääneni saa Allison. 16-vuotiaalla punapäällä on uskomattoman upea ääni, eikä todellakaan uskoisi, että se lähtee teinitytöstä. Kunpa ei vain pissi nousisi tukkaan, siitähän tulisi silloin ihan oranssi!

Minulta on joskus kysytty, kenet julkkiksen haluaisin tavata, jos voisin valita kenet tahansa. Minulla ei nyt suuremmin ole toiveita tavata juuri ketään julkkista, mutta en nyt päällekään sylkisi, jos Simon Cowell vastaani tepastelisi. Aivan huikea tyyppi! On aivan pakko nauraa, kun Simon-setä vääntelee naamaansa, pyörittelee silmiään tai luo merkitseviä katseita Paula Abdulin suuntaan. Lisäksi Simonin kommentit ovat mielestäni aina perusteltuja ja kaiken lisäksi hyvin osuvia, vaikka moni pitääkin niitä turhan suorasukaisina. Luulot pois vain, sanon minä! :)

Moneen otteeseen on täytynyt myös juontaja Ryan Seacrestin ammattitaitoa ihailla. Siinä on mies paikallaan. Todella rento ja leppoisa ote, ja lisäksi myös äärettömän nopea reagoimaan ja heittämään hauskaa läppää. Tottakai prompteri auttaa, mutta ei sekään ihmeitä tee. Joskus pitää vain ola nopeat hoksottimet ja terävä kieli. Hänellä on.

Amerikan Selviytyjien titteli meni mielestäni väärään osoitteeseen. Se kammottava, kieroileva pikku-weasel face eli Todd vei koko miljoonan potin. Amanda olisi saanut voittaa. Prkl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti