maanantai 25. toukokuuta 2009

Urheiluhullut purkissa

Viime viikko meni tiukasti Tampesterissa. Maanantaina vielä pikkuisen epäilytti, että mitäköhän tästä kesäproggiksesta tulee, mutta ensimmäisenä kuvauspäivänä, eli tiistaina, koko tuotantotiimi oli yhtä mieltä siitä, että hitti se on. Piikiteltiin, naurettiin, kilpailtiin ja ennen kaikkea pidettiin hauskaa. Järjestään jokainen naisvieras varoitti etukäteen, ettei hän ainakaan mistään mitään tiedä. No, tässä ohjelmassa nokkeluudella, päättelyllä ja tarkkaavaisuudellakin pötkii pitkälle.

Olipa myös hassua huomata, että tappio tosiaan edelleen kirvelee. Ei siitä kilpailuvietistä mihinkään pääse. Toisaalta, voitto on myös aika makeaa, ja keskimäärinhän voittaminen on kivempaa kuin häviäminen. Ennen viimeistä kuvauspäivää olin vielä pikkuisen takamatkalla, mutta onneksi lopulta kävi kaikin puolin tyydyttävästi.

Jätän herkut katsottaviksi (kesäperjantaisin alkaen 5.6. TV2 klo 20.05), mutta mainittakoon, että mokiakin sattui. Olisihan se pitänyt tietää, kuinka monta kuivaestettä 3000 metrin esteissä on normaalikierroksella, mutta antinylkky vastasi väärin. Ja ettekö muka tienneet, että Urho Kekkonen on olympiavoittaja?!

2 kommenttia:

  1. En tiennyt, enkä taida lukea sitä tiedoksi vastaisuudessakaan... MinkkiP

    VastaaPoista
  2. Onko hän oikeasti...nimi ei ole listalla?

    http://www.noc.fi/olympiahistoria/suomalaiset_olympiavoittajat/

    Kake

    VastaaPoista