maanantai 4. toukokuuta 2009

Urheiluhullut

Urheiluhullu-sana herättää juuri nyt monia eri ajatuksia. Parin viikon kuluttua purkitetaan Kakkoselle koko kesän proggikset ja pikkuisen jännittää, että mitähän siitä tulee. Ainekset maukkaaseen soppaan ovat kuitenkin olemassa, sillä lava pursuilee legendoja. Muistakaa avata töllö kesäperjantaisin kakkosnappulasta klo 20.05.

Urheiluhullusta tulee tietenkin mieleen myös Eppu Normaali ja takavuosien hitti siitä, kuinka jokaisella sporttikundilla oli heili, ne näet urheili. Biisissä himottiin myös lätkäjätkien hanuriosastoa, mitä en ole koskaan oikein ymmärtänyt. Eihän pepun kuulu olla iso, vaan hyvinmuodostunut.

Minusta on viime aikoina tullut yhä vähemmän urheiluhullu. Liekö olen saanut yliannostuksen, sillä viime vuoden on potkinut rajusti vastaan tuo urheilun maaninen seuraaminen. Tänään aion kuitenkin katsoa Suomen rimpuilun Kanadaa vastaan. Rimpuiluanalyysini perustuu pelkästään yhden MM-matsin katsomiseen ennen tätä, ja koska siinä Leijona-lauma päästi mötikän reppuun viiden sekunnin pelin jälkeen, en jaksa uskoa, että kanukit ottaisi pataan tänään. No, sehän nähdään. Kummelin sanoin:"Kanada!"

1 kommentti:

  1. Urheiluhullujen edesottamuksia voi seurata myös tuolta: ttp://naiset-treenaa.blogspot.com/ t.MinkkiP

    VastaaPoista