tiistai 16. kesäkuuta 2009

Lindex rulaa

Nyt sain niin loistopalvelua vaateliikkeestä, että on ihan pakko vähän kehaista. Luin noin pari-kolme viikkoa sitten jotain naistenlehteä töissä ja huomasin aivan ihastuttavan söpön, pinkin korsetin palstalla. Lähestulkoon siltä seisomalta rynnin lounastunnille ja hotkaistuani pöperöä henkeni pitimiksi, riensin lähimpään Lindexiin. Suuretsinnöistä huolimatta korsettia ei löytynyt ja oletin sen luonnollisesti olleen loppuunmyyty, olihan se sen verran näpsäkkä vaateparsi.

Onnekseni kuitenkin avasin (suuren) suuni ja tiedustelin kyseistä vaatekappaletta myyjiltä. He olivatkin hyvin hajulla, mutta valittelivat, ettei korsettia vielä ole tullut liikkeisiin. Vänkäsin luonnollisesti tietoa siitä, että milloin sellaisen saa tulla ostamaan eli toisin sanoen, milloin pinkki unelma saapuu kauppaan. Sitäpä ei osattu sanoa, mutta avulias myyjä tarjoutui ottamaan yhteystietoni ja kokoni ylös, sekä lupautui soittamaan heti, kun hepene saapuu liikkeeseen. Annoin iloisena tiedot, mutta syvällä mieleni sopukoissa kyllä epäilin, tokkopa kukaan oikeasti muistaa soitella, kun ko. tavara on saatavilla.

Mutta, mutta, niin sai pessimisti-Heidi nenilleen! Eilen puhelin soi, ja Marika Aleksin Lindexistähän se siellä! Nyt olivat korsetit saapuneet, ja minulle oli varattu pakasta sopiva koko, sen kuin vain kävisin poimimassa marjan. Satuin olemaan vielä sopivasti keskustassa muilla asioilla, joten kaikki osui nappiin senkin suhteen. Nyt olen yhtä pinkkiä korsettia rikkaampi! Kiitos Lindex, en osannut odottaa Suomessa näin hyvää asiakaspalvelua!

4 kommenttia:

  1. Kiva työpaikka on sinulla, kun siellä saa keskellä päivää naistenlehteä lukea...kai se on myös työnantajan tilaama? ; )

    Ja jos minä olisin ollut myyjänä ko. liikkeessä, olisin minäkin ilomielin ottanut puhelinnumerosi, ehkä soitellut muutenkin vaan ; ) ja tullut tarvittaessa sovituskoppiinkin...

    Selkeästi juhannusfiiliksissä... toivottavasti sinäkin. Hyvää Juhannusta!
    Kake

    VastaaPoista
  2. Työnkuvaani kuuluu seurata naistenlehtiä eli ihan luvan kanssa olin asialla. Ja vaateliikkeeseen ponkaisin kiltisti lounastauolla.

    Ja nyt saa Kake rauhoittua tai jätän jatkossa vastaanvanlaiset vihjailut julkaisematta.

    Siitä huolimatta hyvää juhannusta Kakelle ja muillekin blogin lukijoille!

    VastaaPoista
  3. Hei Heidi,

    Kuinka ollakaan, törmäsin sattumalta tähän blogimerkintääsi. Minulle tuli erityisen hyvä mieli tekstistäsi, sillä olen sinua palvellut myyjä :)
    Jäin kesälomalle ennen korsetin saapumista, mutta annoin alusvaateosaston vastaavalle Marikalle yhteystietosi ja pyysin häntä toimittamaan sinulle viestin kun korsetit saadaan myyntiin. Loman jälkeen vielä tiedustelin josko olit hakenut omasi pois ja niinhän sinä olit.
    Huomenna kerron ensitöikseni Marikalle tämän positiivisen palautteen :)
    Ja tervetuloa taas ostoksille :)
    Terv. Tanja

    VastaaPoista
  4. Hei Tanja!

    Olipas mukava yllätys, että satuit lukemaan tämän blogitekstin. Mielestäni on vähintäänkin kohtuullista kiittää, kun saa hyvää palvelua, ja vielä mukavampaa on, kun kiitos menee perille ja asianosaisille! Sinä ja Marika olette sisäistäneet loistavasti asiakaspalvelun merkityksen. Kiitokset vielä kertaalleen ja värikästä syksyn jatkoa!

    VastaaPoista