torstai 20. elokuuta 2009

Jatkot

Viime viikonloppu oli pyhitetty beach volleylle ja hyville ystäville. Lauantaina aurinko helli biitsiin hurahtaneita Rautatientorilla, eikä sunnuntaikaan nyt ihan sieltä hanurista ollut. Pikkaisen Esteri tiputteli, muttei riittävästi häätääkseen eräitä minkkejä pois katsomosta. Ja koska cityminkki on tunnetusti yöeläin, oli lajille tyypillistä käyttäytymistä siis toteutettava. Lauantaina ehkä hieman maltillisemmin, mutta suununtaina sitten siihen kuuluisaan tappiin saakka, ja aika reilusti ylikin.

Taidan todellakin olla vanha, sillä en ihan heti muista, milloin viimeksi olisin ollut baari-illan jälkeisillä jatkoilla. Kovin spontaanit nämä jatkot eivät kyllä olleet, sillä majoituksesta oli sovittu jo etukäteen. Yhteen ääneen tulikin myöhemmin todettua, että tuskin kukaan meistä jatkoille osallistuneista olisi jatkoja edes harkinnut, mikäli olisi joutunut jatkojen hyydyttyä vielä raahautumaan provinssiin. Tällaisina hetkinä asuminen kantakaupungissa tuntuu houkuttelevalta ajatukselta, mutta toistaiseksi oma takapiha ja rivitalon pääty vievät voiton kaupunkiasumisesta.

Jatkot sujuivat rupattelun merkeissä, mutta sen verran asiaa tuntui riittävän, että vilkas keskustelu jatkui aina aamuseitsemään. Kevyt aamupala naamariin, ja unta palloon vielä kolmeen saakka. Sitten virkistävä suihku, jonka aikana myös isäntäpariskunta heräili, ja olikin jo aika siirtyä "normaaliin päivärytmiin". No, tokkopa olen saanut normirytmistä kiinni vieläkään. Vanha.

2 kommenttia:

  1. Oliko "vanhalla" yhtä "villiä" viime viikonloppukin?...hih ; )
    Et sä mikään "vanha" ole, vaan nainen naisellisimmillaan...
    Kake

    VastaaPoista
  2. Kylläpäs blokkaaja kirjoittelee harvoin.. Pian lukijat unohtaa jo koko sen olemassaolon...
    Kake

    VastaaPoista