tiistai 4. elokuuta 2009

Yleisön pyynnöstä

Tai ehkä sittenkin enemmän Kaken pyynnöstä: tässä muutama tunnelmapala Magic Citystä. Alla hotellin aula. Hotelli sijaitsi South Beachin pohjoisreunalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä kaikista oleellisista paikoista. Ja mikä tärkeintä, vain 50 metrin päässä rannasta. Mukava pikkuhotelli.





Kuten jo aiemmin kerroin, muutama kerta tuli reissussa myös purjehdittua. Ensimmäisellä kerralla keli oli niin tyyni, että jouduimme hinauttamaan itsemme takaisin marinaan. Kuvasta näkyy, että letkassa on myös muutama muu venekunta.

Toisella purjehduksella keli olikin sitten mitä mainioin, ja sillä keikalla tuli nähtyä kunnon Miami-tyylinen bileboat bikinityttöineen, bling blingeineen ja jumputtavine puhemusiikkeineen. Ankkuroimme myös Scarfacen kuvauslokaation edustalle ja pulahdimme siinä isoon lätäkköön. Ikävä kyllä tämän toisen purjehdusreissun kuvat eivät ole julkaisukelpoisia, vaikka maisemat näyttivätkin aurinkoisena päivänä todella upeilta.



4th of July oli paikallisille kova juttu, ja olimme onnekkaita päästessämme viettämään juhlaa penthousen kattoterassille. Upeat maisemat, perinteinen amerikkalainen grilliruoka sekä öinen Miami, jonka kruununa mittava ilotulitus nostivat tunnelmat korkealle.



Tällaisilla kepsuttimilla olin liikkeellä juhlailtana. Aika herkulliset, vaikka itse sanonkin :)

3 kommenttia:

  1. Wau, hienoa kuvia... Ne kyllä antavat lisämaustetta tarinaasi, vaikka blokkaaja hyvin kirjoittaakin. Pikkuhotellisi vaikuttaa oikein fiiniltä, purjehdusreissut mahtavalta. Yökuvat ovat salaperäisiä,
    mutta aurinkoisia kuvia Miamista tarvitaan.. eihän sitä muuten Miamiksi usko kukaan. Lisää kuvia siis vaan rohkeasti.
    Korkkarit on käheet, jättävät tosin arvailujen varaan miten herkulliselta kokonaisuus näyttikään ; )
    Kake

    VastaaPoista
  2. Voimmeko huomenna odottaa blokkaajan juttua Madonnasta, vai teenkö minä sen? ; )
    Kake

    VastaaPoista
  3. Bloggaaja ilmeisesti ei käynyt Madonnan keikalla, kun mitään juttua ei tullut ? ; )
    Kake

    VastaaPoista