keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Huggy the Lips

Olen viime aikoina seurannut tiiviisti Brittien huippumalli haussa -ohjelmaa. Olen tosin hieman jälkijunassa, sillä katselen jaksoja nauhoitettuna. Nyt olen päässyt siihen vaiheeseen, että mallipyrkyreiden todelliset värit ovat alkaneet paljastua. Pikkupissikset ovat teroittaneet kyntensä, ja muutama joka tuotantokauteen oleellisesti kuuluva kissatappelu on jo nähty. Aivan mahtavaa! Mikä olisikaan parempaa viihdettä kuin katsella teinityttöjen nälvivän toisiaan, puhuvan paskaa toisistaan selän takana ja kieroilevan, minkä kuvauksiltaan kerkiävät?

Tämä tuotantokausi tarjoaa kuitenkin nättien tyttöjen lisäksi myös, hmmm, ei niin kaunista katsottavaa. Vai mitä sanotte tuomari Huggy Ragnarssonin turpavärkistä ja tarkemmin sanottuna ylähuulesta? Aika vaikuttava ilmestys. Ja tässä kuvassa tuo lihanpala on vielä kohtuullisen maltillisissa mitoissa...

Huggy on ilmeisesti aikoinaan itsekin ollut malli, nykyisin hän pysyttelee enemmänkin kameran toisella puolella. Hyvä niin. Mitä nyt tuomaroi mallinalkuja TV-ohjelmassa ja samalla esittelee hyvinkehittynyttä ylähuultaan. Vahva veikkaukseni on, ettei ole Haliksen ylähuuli luonnostaan noin turpea, vaan apuna on käytetty yhtä jos toistakin piikkiä pulleuttajana. Onhan ne täyteläiset huulet kauniit, mutta rajansa kaikella. Angelinakin alkaa olla minun makuuni hieman liian huuleva. Enkä nyt mitenkään jaksaisi nähdä tällaisia botoxibimboja teinityttöjen roolimalleina. No, se mikä toimii Briteissä, ei välttämättä toimi Suomessa. Vai pitäisikö pyytää Jorma Uotista tuomaroimaan Suomen huippumallia haussa :)

Yhtä kaikki, ohjelmaa jaksaa katsoa juuri siksi, että voi hymähdellä teinareiden tempauksille. Milloin lasketaan patjoilla portaita alas, hoiputaan huppelissa julkkiskokkareilla tai häiriköidään nörtimpien kanssakilpailijoiden kauneusunia. Ja tietenkin avaudutaan kaikenlaisista huolista ja murheista päiväkirjahuoneessa. Ainoa asia, mikä Huggyn huulien lisäksi ehkä pikkuisen harmittaa on se, että pian sarja loppuu. Ainakin tämä tuotantokausi. Mutta onneksi meidät pelastaa pian alkava Suomen vastaava. Ja se toinenkin malliohjelmaa alkaa kai näillä näppäimillä. Voi tätä autuutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti